Sadaqa Jariya

Beste broeders en zusters,

Sadaqa Jariya is een vrijwillige, doorlopende liefdadigheid die blijft profiteren, zelfs na onze dood. Het is een manier om eeuwige zegeningen te verdienen door bij te dragen aan projecten en instellingen die blijvende voordelen bieden voor onze gemeenschap en de bredere samenleving.

Door Sadaqa Jariya te geven, kunnen we investeren in projecten zoals het bouwen van moskeeën, waterputten, scholen en ziekenhuizen die blijvende voordelen bieden voor mensen in nood. We kunnen ook bijdragen aan de financiering van educatieve programma’s, zoals het onderwijzen van de koran en islamitische studies, die de kennis van onze religie en cultuur vergroten en doorgeven aan toekomstige generaties.

Sadaqa Jariya is een manier om onze relatie met Allah te versterken en te investeren in de toekomst van onze gemeenschap en de bredere samenleving. Het is een manier om onze goede daden te blijven opstapelen, zelfs na ons vertrek uit deze wereld.

Dus ik roep u op om Sadaqa Jariya te geven en uw bijdrage te leveren aan projecten die blijvende voordelen bieden voor ons allemaal. Bedankt voor uw steun en moge Allah u zegenen.

Mocht voor welke reden dan ook het doneer systeem niet werken kan je handmatig op de volgende rekening overschrijven
Rekening voor overschrijven: NL50 ABNA 0411291300    (zet bij omschrijving Sadaqa Jariya)
Doneer € -

3 Comments

 • Kaoutar
  Posted 27 januari 2024 12:08

  Rente

 • Rosli Jaffar
  Posted 23 februari 2024 13:07

  Asalamualaikum! Wil graag donaties maar hoe?

  • admin
   Posted 10 maart 2024 20:00

   Dat kan via het doneersysteem en anders als die niet werkt

   Rekening voor overschrijven: NL50 ABNA 0411291300 (zet bij omschrijving Sadaqa)

Leave a comment