Contributie

Beste broeders en zusters,

Onze moskee Abou Bakr is een centrale hub voor onze lokale moslimgemeenschap. Het is een plek waar we samenkomen voor gebed, leren over onze religie en cultuur, en waar we ons sociaal verbinden met elkaar. Het onderhoud en de uitbreiding van deze belangrijke instelling is echter afhankelijk van uw steun.

Als u doneert aan onze moskee Abou Bakr, draagt u bij aan het voortbestaan van onze gemeenschap en de diensten die wij aanbieden. Uw bijdrage zal worden gebruikt om onze faciliteiten te onderhouden en te verbeteren, zodat wij de best mogelijke ervaring kunnen bieden aan onze bezoekers.

Daarnaast is het belangrijk om te benadrukken dat islamitische instanties zoals moskeeën geen subsidies ontvangen van de overheid en daarom zijn wij volledig afhankelijk van de bijdragen van onze gemeenschap. Uw donatie is daarom cruciaal voor de continuïteit van onze instelling.

Doneer daarom vandaag nog aan onze moskee Abou Bakr en help ons om onze gemeenschap te blijven ondersteunen en uitbreiden. Bedankt voor uw steun.

Mocht voor welke reden dan ook het doneer systeem niet werken kan je handmatig op de volgende rekening overschrijven
Rekening voor overschrijven: NL50 ABNA 0411291300    (zet bij omschrijving Contributie)
Doneer € -

1 Comment

  • Abdelkasem
    Posted 3 april 2024 04:27

    Contributie 2023

Leave a comment