Moskee

Onze moskee is een plek van samenhorigheid, waar mensen van verschillende achtergronden en culturen samenkomen om te bidden en te leren over de Islam. Wij streven ernaar om een veilige en gastvrije omgeving te bieden voor iedereen die onze moskee bezoekt.

Bij de Moskee Abu Bakr organiseren we regelmatig verschillende activiteiten en evenementen, zoals lezingen, workshops en gebedsdiensten. We nodigen u uit om onze gemeenschap te bezoeken en deel te nemen aan onze activiteiten.

Of u nu nieuw bent in de stad of al jarenlang hier woont, u bent van harte welkom om onze moskee te bezoeken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te leren kennen.

4 Comments

 • Sarra
  Posted 31 december 2023 22:14

  Hoi, is dit een open moskee; je kan naar binnen wanneer je wikt om te gaan bidden?

  • admin
   Posted 14 januari 2024 15:07

   Salamoulaykoum! Ja, dat klopt. De moskee is open tijdens de gebedstijden, en je kunt naar binnen gaan om te bidden. Houd er echter rekening mee dat de moskee niet 24/7 open is, maar alleen rond de gebedstijden. Als je specifieke informatie nodig hebt over de gebedstijden of andere details, is het misschien handig om de gebedstijden link te bekijken of contact op te nemen met de moskee.

 • Nani Jaffar
  Posted 10 maart 2024 19:17

  Asalamualaikum!Is there a place were u can take Udug before u start praying??..
  Thank.You..

  • admin
   Posted 10 maart 2024 19:59

   Yes, There are allocated wudu areas and toilets

Leave a comment