Doneren

De moskee is het hart van onze gemeenschap en onze bron van spirituele voeding. Het is een plaats van aanbidding, kennisoverdracht, sociale cohesie en spirituele groei. Onze moskee is echter meer dan alleen een gebouw; het is een levende gemeenschap die wordt ondersteund door de vrijgevigheid van mensen zoals jij.

Het geven van liefdadigheid is een fundamenteel principe van de islam en is een van de beste manieren om onze dankbaarheid aan Allah te tonen voor alle zegeningen die we in ons leven hebben ontvangen. Door te doneren aan de moskee, help je niet alleen om de activiteiten van de moskee te ondersteunen, maar draag je ook bij aan de versterking van onze gemeenschap en ons geloof.

Je donatie stelt ons in staat om gebedsdiensten te organiseren, onderwijsprogramma’s te bieden en sociale initiatieven te lanceren die onze gemeenschap ten goede komen. We kunnen bijvoorbeeld voedselbanken ondersteunen, ziekenhuizen bezoeken en hulp bieden aan mensen in nood. Onze moskee is ook een plek waar mensen samenkomen om te delen en te leren over onze gemeenschappelijke waarden, cultuur en tradities.

Het is door onze vrijgevigheid en saamhorigheid dat we het pad van de Profeet (vrede zij met hem) kunnen volgen en ons geloof kunnen versterken. Laten we ons hart openstellen voor deze nobele daad en ons gezamenlijk inzetten om onze moskee te laten bloeien en groeien. Jouw donatie, groot of klein, is van onschatbare waarde en wordt gewaardeerd door de gehele gemeenschap.

Moge Allah uw goede daden belonen en uw liefdadigheid vermenigvuldigen. We danken je bij voorbaat voor je bijdrage en zeggen je van harte dank voor je ondersteuning van onze moskee en gemeenschap.

2 Comments

  • Amir
    Posted 26 augustus 2023 04:50

    Voor de moskee

  • Anima Momoh
    Posted 8 september 2023 10:44

    Rente die ik kwijt wil

Leave a comment