Ramadan 2020

Beste broeders en zuster, assalam alaykom.

Gezien de huidige CORONA situatie waarin we zitten, zijn we genoodzaakt om de moskieeen te sluiten als gevolgd van de maatregelen van de overheid en RIVM richtlijnen.

 Omdat we in de maand RAMADAN altijd inzamelingen doen voor ons moskee (Abou Bakr Assadik), doen we ook in dit bijzondere jaar een oproep op jullie allemaal om donaties te doen voor ons moskee, dit om de kosten te dekken en de (nodige) lopende onderhoudswerkzaamheden te realiseren zoals:

          Dak reparatie

          Traplift voor ouderen die de trap niet kunnen lopen (om boven te kunnen bidden).

          Ramen en deuren reparatie

          Schoenen rekken realiseren

 We realiseren ons als geen andere dat RAMADAN van dit jaar een bijzondere jaar is vanwege de CORONA Crisis die de wereld getroffen heeft en hopen we incha allah dat dit snel voorbij is.

Het geven van giften, sadaka’s en/of donaties in de maand RAMADAN in om wil van ALLAH s.w.t. verdubbelen jullie beloning incha Allah.

Donaties kunnen worden gedaan via de onderstaande betaalverzoek link waarin je invult wat je wilt doneren, via de website op https://aboubakr.nl/donaties/ en/of door gebruik te maken van de overmaking op het rekeningnummer van de moskee op:

NL50 ABNA 04 11 29 13 00 t.n.v. Vereniging Abou Bakr Assadik

Moge ALLAH s.w.t. alle donateurs beschermen en genezen en hen rijkelijk belonen incha allah . Amien.

Het Bestuur