Onderwijs Begint Vroeg voor Islamitische Kinderen

Onderwijs Begint Vroeg voor Islamitische Kinderen

In de moskee Abou Bakr streven we ernaar om een solide islamitische basis te bieden voor onze jonge gemeenschap. We geloven dat onderwijs een essentieel onderdeel is van de ontwikkeling van onze kinderen en dat dit zo vroeg mogelijk moet beginnen.

Onze moskee biedt niet alleen gebedsdiensten aan, maar we zijn ook verheugd om koranlessen voor kinderen aan te bieden. Deze lessen zijn ontworpen om kinderen te helpen een dieper begrip van de Koran te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd worden aangemoedigd om de waarden en principes van de islam te omarmen.

Of het nu gaat om het leren van de Arabische letters, het reciteren van verzen uit de Koran of het begrijpen van de essentie van onze religie, onze koranlessen bieden een stimulerende en verrijkende leerervaring voor onze jonge studenten.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze koranlessen en hoe u uw kinderen kunt inschrijven. We verwelkomen iedereen die interesse heeft om deel te nemen aan deze waardevolle educatieve reis.

Kom langs bij de moskee Abou Bakr en laat ons samen bouwen aan een sterke en gelovige toekomst voor onze kinderen.

Moge Allah ons allen leiden op het pad van kennis en wijsheid.

2 Comments

 • Rasha alhasan
  Posted 16 maart 2024 04:57

  Vrede zij met jou. Ik heb twee dochters en ik wil ze inschrijven voor koranlessen voor kinderen. Hoe kan ik dat doen?

  • admin
   Posted 21 maart 2024 17:02

   Wa alaykoum salaam, Je kunt het beste het bestuur benaderen of rechtstreeks naar de imam in de moskee gaan. Ook kun je iemand aanspreken die vaak in de moskee aanwezig is, zoals degene die meestal beneden zit. Zij kunnen je helpen met het inschrijven van je dochters voor de koranlessen, in sha Allah.

Leave a comment